Squerist Blog Nieuws Familiedag

Blog Jan Jaap en dochter: Een familiedag zou gaaf zijn!

Nee heb je, ja kun je krijgen!

Via deze weg zouden wij graag een bijzondere ervaring met jullie delen. Dochter met lef Diantha Cannegieter heeft een ongekend staaltje initiatief genomen door de “Grote Baas” van haar vader te mailen om hem een van haar ideeën voor te leggen. Niet alleen zijn wij ontzettend trots op deze dame voor het schrijven van een blog, zij is op 15 jarige leeftijd de grondlegger van onze eigen echte Squerist Familiedag! Lees hieronder hoe zij dit ervaren heeft!

 

” Hallo Squerist,

 

Mijn naam is Diantha Cannegieter. Papa is net bij jullie komen werken en hij vindt het heel erg leuk. Hij vertelt altijd over zijn werk en zijn supergeweldige collega’s, die ik niet ken. Daarom leek het mij heel erg leuk om iets leuks met z’n allen te gaan doen. Een familiedag! Ik zou het niet alleen heel erg leuk vinden om de collega’s te ontmoeten, maar ook om de families en de kinderen te ontmoeten. We zouden dan met z’n allen iets heel erg episch en leuks gaan doen.”

Ik heb dus een mail gestuurd om aan Squerist te vragen of het mogelijk was om een familiedag te organiseren. Ik dacht eerst dat de mail meteen de spam in zou gaan, maar dat is niet gebeurd en ik kreeg vrij snel een antwoord. Daarin stond dat ze het een goed idee vonden en dat we een keer moesten overleggen over de familiedag en ideeën uitwerken.

 

Een paar weken later hebben we dus met mijn vader, Nils en Iris van de activiteiten commissie afgesproken om over de komende familiedag te praten. Het was heel erg gezellig en we hebben een paar leuke ideeën gekregen, waar verder over nagedacht zou worden. Vanuit daar werd verder gekeken wat we wilden doen.

 

Een paar weken later kregen mijn vader en ik een mail met de keuze tussen twee mogelijkheden. We mochten dus uitzoeken wat we definitief gingen doen! We hebben gekozen voor een Familiedag met veel buitenactiviteiten en een afsluitende barbecue. Iedereen kan dan veel samen doen en er zijn mogelijkheden om iedereen te leren kennen.

 

Vervolgens gingen we naar de locatie van de familiedag. Er was besloten wat we gaan doen en het zag er heel erg leuk uit. We gingen dus met mijn vader, mijn zusje, Nils en Iris naar de locatie kijken. Er zijn leuke activiteiten en de planning van de dag is echt heel erg leuk. Er zijn verschillende activiteiten die iedereen kan doen en er wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue. De locatie zag er goed uit en er waren heel erg veel mogelijkheden om activiteiten te doen, die ook allemaal in het programma zitten.

 

Ik ben heel erg blij dat ik de mail gestuurd heb, en dat er ook iets mee gedaan is. Ook vond ik het heel erg leuk dat ik en mijn zusje zo erg betrokken werden bij het hele proces en dat er ook echt naar onze voorkeur geluisterd werd.

Ik kijk heel erg uit naar de familiedag en het wordt echt een succes!

 

JJCannegieter

Wie is deze Squerister?

Jan Jaap Cannegieter

Jan Jaap heeft in zijn carrière uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en organisaties geholpen op het gebied van requirements, quality assurance, testen, procesverbetering en regievoering. Bij zijn werk stimuleert en faciliteert hij medewerkers en opdrachtgevers om ons vakgebied zo goed mogelijk toe te passen.
De grootste drijfveer van Jan Jaap is mensen en organisaties helpen succesvoller te worden. Dit uit zich onder andere in het met veel energie en plezier verzorgen van cursussen en workshops alsmede het coachen van mensen op zowel harde als zachte vaardigheden.
Naast zijn werk bij onze opdrachtgevers is Jan Jaap ook regelmatig namens Squerist te vinden als spreker op internationale conferenties en heeft hij diverse boeken en artikelen gepubliceerd.

Scan de QR code om direct met Jan Jaap te linken.Naar de inhoud springen