Evenementen

Op deze evenementen zijn wij binnenkort te vinden

Squerist doet mee aan Mudmasters

zaterdag 21 september 2019

Ook dit jaar zijn een aantal collega’s druk aan het trainen om mee te doen aan de Mudmasters editie in Biddinghuizen. Je herkend ons aan onze zwarte sportshirts met ons logo. Mocht je ons zien, maak een foto en juich ons toe!

Jan Jaap Cannegieter op SEETEST

Donderdag 26 september 2019

SEETEST in Boekarest is de zuid europese conferentie over Software Testen. Op 26 september geeft Jan Jaap de workshop met het onderwerp ‘Testmanagement in Agile’.

Squerist staat op Corporatieplein

Donderdag 26 september 2019

Corporatieplein is de bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor Woningcorporaties. Squerist zal dit jaar aanwezig zijn en diverse kennissessies verzorgen. Zoek ons op als jij er bent, wij staan op stand nr 10.

Verdere informatie volgt.

René van Veldhuijzen op SEETEST

Vrijdag 27 september 2019

SEETEST in Boekarest is de zuid europese conferentie over Software Testen. Op 27 september geeft René de sessie met het onderwerp ‘Forget shift left and shift right. Let’s shift back!’.

René van Veldhuijzen op Tapost

Donderdag 10 oktober 2019

De Tapost conferentie in Riga gaat over de theorie en praktijk van software testen. Op 9 oktober zal René zijn presentatie met het onderwerp ‘Forget shift left and shift right. Let’s shift back!’.

Albert – Jan van Blaaderen op QA&TEST

Dinsdag 29 oktober – donderdag 31 oktober 2019

De QA&TEST embedded conferentie in Bilbao gaat over de nieuwste technologische ontwikkelingen in software testen en Quality Assurance. Albert-Jan zal een presentatie geven met het onderwerp ‘A modern day approach towards test oracles’.

Jan Jaap en Derk-Jan op Agile testingdays Duitsland

Zondag 3 november – Maandag 4 november 2019

Tijdens de Agile testingdays in Duitsland zullen Jan Jaap Cannegieter en Derk-Jan de Grood op zondag als Keynote spreken met als onderwerp: ‘De uitdagingen die voor ons liggen’. Daarnaast zullen zij op maandag hun tutorial ‘Test Management in Agile’ verzorgen. Dus mocht je niet in de US erbij kunnen zijn heb jij hier ook nog de mogelijkheid.

René op Accelerate 2019 in Vienna

Woensdag 13 & donderdag 14 november 2019

Tijdens Accelerate in Vienna zal René van Veldhuijzen een presentatie geven op woensdag 13 november met als titel: Forget Shift Left and Shift Right… Let’s Shift Back!

Derk-Jan op EuroSTAR in Praag

Maandag 14 november –  donderdag 17 november 2019

Tijdens EuroSTAR in Praag zal Derk-Jan de Grood op donderdag een workshop verzorgen met als titel: ‘Testen and Releases’ onder het thema Planning.

Test Automation Days 2020

Woensdag 17 juni – Donderdag 18 juni 2020

Dit jaar is een dubbel jubileum jaar. Wij als founding partner bestaan 15 jaar en het is de 10e editie van Test automation day! Zet de data alvast in je agenda en houd onze pagina in de gaten voor meer informatie. Tot dan!