Evenementen

Op deze evenementen zijn wij binnenkort te vinden

Squerist jaarfeest 2020

Uitgesteld

In dit weekend vieren wij onze verjaardag met collega’s en hun partners. Het thema van het feest is Hollywood Movies en het beloofd weer een memorabel weekend te worden!

Squerist 15 jaar

Uitgesteld

Onze verjaardag willen wij graag met jullie samen te vieren met een ode aan onze vakgebieden. Hoe? Dat volgt binnenkort

Derk-Jan @ Agile Business Days

Vrijdag 11 september 2020

Op 11 september zal Derk-Jan de Groot om 14:50u een talk met de titel ‘Unlock the full potential off your refinement sessions’. Hierbij de teaser:
Good refinement makes development more predictable, leads to better solutions and enables the Product Owner to set the right priorities. Still many teams fail to unlock the full potential of refinement. Join this session to get practical tips to get more out of your refinement sessions.

Schrijf je nu in om deze online talk te volgen!

Test Automation Days 2020

Dinsdag 22 september – Woensdag 23 september 2020

Dit jaar is een dubbel jubileum jaar. Wij als founding partner bestaan 15 jaar en het is de 10e editie van Test automation day! Zet de data alvast in je agenda en houd onze pagina in de gaten voor meer informatie. Tot dan!

René & Jan Jaap @ Test Automation Days 2020

Dinsdag 22 september 2020

René van Veldhuijzen en Jan Jaap Cannegieter zullen op 22 september een workshop geven over Test Automation. De titel is ‘Management workshop Test Automation’. In deze workshop wordt inzicht gegeven in hoe een manager / op management niveau kan beoordelen of de organisatie voldoet aan de randvoorwaarden voor succesvolle implementatie van TA. Daarbij zul je zelf een Readiness Scan uitvoeren waarmee je inzicht krijgt in wat je ingericht moet hebben om TA te introduceren. Wil jij hiermee aan de slag? Kom naar het event of neem contact op met René.

Ruud en Barry @ Test Automation Days 2020

Dinsdag 22 september 2020

Ruud van Berkum en Barry Geerlink zullen op 22 september een workshop geven over Test Automation. De titel is ‘Performance testen met JMeter’. In deze workshop ga je handson aan de slag met JMeter. Tijdens de workshop krijg jij van ons tips and tricks over hoe je JMeter efficient kunt gebruiken en valkuilen kunt voorkomen. Wil jij ook leren hoe je JMeter op een goede manier kunt inzetten? Kom naar de workshop of neem contact op met Ruud.

 

Marielle @ Test Automation Days 2020

Woensdag 23 september 2020

Marielle van der Sluys zal op 23 september een presentatie geven over Artificial Intelligence. De titel is ‘Artificial Intelligence (AI) and the future of testing’. In deze sessie wordt o.a. besproken op welke manier het kan helpen bij of het je huidige test proces kan schaden. Wil jij hier meer over weten? Kom naar het event of neem contact op met Marielle.

Brian @ Test Automation Days 2020

Woensdag 23 september 2020

Brian Engel zal op 23 september een presentatie geven over Data Quality. De titel is ‘Built in Data Quality automation’. In deze sessie wordt o.a. besproken hoe belangrijk het is om processen in te richten waarin je snel geautomatiseerd informatie krijgt over de datakwaliteit. Hierdoor kun je o.a. je ‘delivery’ versnellen. Wil jij hier meer over weten? Kom naar het event of neem contact op met Brian.

Squerist @ Corporatieplein 2020

Donderdag 24 september 2020

Dit jaar zal Squerist weer aanwezig zijn op Corporatieplein in de Expo te Houten. Dit zal voor het overgrote gedeelte online plaatsvinden. Wij zullen er te vinden zijn met 4 sprekers. Zie hieronder welke dit zijn en welke kennis zij met jou zullen delen.

Wendy @ Corporatieplein 2020

Donderdag 24 september 2020

Wendy Bruin zal om 10.30u spreken over ‘De kracht van het testproces bij corporatie’.

In deze kennissessie zal Wendy Bruin (Senior Test Specialisten) stilstaan bij de kracht van een goed ingericht testproces en hoe dit bijdraagt aan het creëren van structuur, transparantie en kwaliteit voor alle betrokken partijen in ontwikkeltrajecten bij corporaties.

Derk-Jan @ Corporatieplein 2020

Donderdag 24 september 2020

Derk-Jan de Groot zal om 11.30u spreken over ‘Agile/Scrum voor CorporatiePlein?’.

In deze sessie legt Derk-Jan de Grood (Agile Coach) uit hoe Agile bij kan dragen aan efficiëntere delivery, transparantie en eenvoudigere processen binnen corporaties. Vanuit zijn ervaringen binnen Agile transformaties bij verschillende organisaties staat hij stil bij de voordelen maar ook bij uitdagingen die corporaties tegen kunnen komen wanneer zij Agile gaan werken.

Arend-Pieter @ Corporatieplein 2020

Donderdag 24 september 2020

Arend-Pieter van Westrhenen zal om 14:00u spreken over ‘Testroloptimalisatie: hét fundament voor testvolwassenheid’.

Arend-Pieter van Westrhenen (Senior test consultant en mede-bedenker van TROM) zien hoe TROM een testfundament bouwt waarmee corporaties de volgende stappen kunnen zetten naar testvolwassenheid.

René @ Corporatieplein 2020

Donderdag 24 september 2020

René van Veldhuizen zal om 14.30u spreken over ‘Wij en de robots: Corporatieland in de 21e eeuw’.

In deze sessie neemt René van Veldhuijzen (RPA enthousiasteling) jou mee in de wondere wereld van RPA. Tijdens zijn betoog hopt hij van virtuele assistenten op websites naar 24/7 dataverwerking tussen applicaties, het komt allemaal aan bod. Voor- en nadelen? Valkuilen? Die zijn er natuurlijk altijd maar zodra die bekend zijn kun je beginnen aan je RPA avontuur en kun je de Robots in de toekomst verwelkomen als elke andere nieuwe collega: met open armen!

Nationaal Film Festival

25 september – 3 oktober 2020

Voor de 2e keer steunt Squerist het NFF. Wat wij zullen gaan doen tijdens deze week delen wij later met jullie.

Derk-Jan @ Jaarcongres 2020 van het Agile Consortium

Donderdag 1 oktober 2020

Tijdens het jaarcongres 2020 met het thema ‘meaningful agile’ deelt Derk-Jan kennis. Zijn workshop met als titel ‘The green traveler -Feedback loops with small releases’ gaat over het ordenen van je backlog op basis van Busines waarde. Wil jij deelnemen meld je dan nu aan!

Derk Jan @ EuroSTAR 2020

17 november 2020

Derk Jan zal tijdens EuroSTAR 2020 een workshop met de titel ‘The Green Traveller – Prioritizing Your Backlog to Make an Impact’ geven. De dingen die je uit deze workshop haalt zijn:
– Leer hoe je een product backlog effectief rangschikt op basis van waarde.
– Ervaar verschillende manieren van het definiëren van een roadmap met heldere releases.
– Begrijp de impact van testen, verbeteringen en DevOps op de release planning.
Het evenement is van 17 tot 19 november en is geheel digitaal. Wil jij meer weten over de workshop of een ticket kopen klik op de button hieronder.