Evenementen 

Op deze evenementen zijn wij binnenkort te vinden

Jeroen Rosink op Test Expo

Dinsdag 18 juni 2019

De Test expo conferentie in Madrid is het internationale ontmoetingspunt voor professionals van software testing en quality engineering in Spanje en Europa. Op 18 juni zal Jeroen een presentatie geven met het onderwerp:’Tester! Plan your ride to the moon!.

Test Automation Days 2019

Woensdag 19 juni 2019 – Donderdag 20 juni 2019

In een wereld en vakgebied waar alles continue verandert vraagt ook Test Automatisering om continue verandering. Het thema van de Test Automations Days 2019 is dan ook ‘Test Automation in a Continuous World’. Zoals ieder jaar zullen wij op Test Automation Days aanwezig zijn met onze Squerist Stand.

Dit jaar zullen Richard Dekker en Albert-Jan van Baalderen een presentatie verzorgen. Richard zal spreken over ‘BDD and Mobile Testing: A Happy Marriage’ en Albert-Jan over ‘Continuous testing is healthy testing’.

Jan Jaap Cannegieter Agile Testing Days US

Dinsdag 25 juni 2019

In Chicago zullen Jan Jaap Cannegieter en Derk-Jan de Grood (Valori) hun tutorial ‘Test Management in Agile’ verzorgen.

Jan Jaap Cannegieter op SEETEST

Donderdag 26 september 2019

SEETEST in Boekarest is de zuid europeese conferentie over Software Testen. Op 26 september geeft Jan Jaap de workshop met het onderwerp ‘Testmanagement in Agile’.

René van Veldhuijzen op SEETEST

Woensdag 27 september 2019

SEETEST in Boekarest is de zuid europeese conferentie over Software Testen. Op 27 september geeft René de sessie met het onderwerp ‘Forget shift left and shift right. Let’s shift back!’.

René van Veldhuijzen op Tapost

Woensdag 9 oktober 2019

De Tapost conferentie in Riga gaat over de theorie en praktijk van software testen. Op 9 oktober zal René zijn presentatie met het onderwerp ‘Forget shift left and shift right. Let’s shift back!’.

Albert – Jan van Blaaderen op QA&TEST

Dinsdag 29 oktober – donderdag 31 oktober 2019

De QA&TEST embedded conferentie in Bilbao gaat over de nieuwste technologische ontwikkelingen in software testen en Quality Assurance. Albert-Jan zal een presentatie geven met het onderwerp ‘A modern day approach towards test oracles’.

Jan Jaap Cannegieter op Agile testingdays Duitsland

Zondag 3 november – Maandag 4 november 2019

Tijdens de Agile testingdays in Duitsland zullen Jan Jaap en en Derk-Jan de Grood (Valori) op zondag als Keynote spreken met als onderwerp:’De uitdagingen die voor ons liggen’. Daarnaast zullen zij op maandag hun tutorial ‘Test Management in Agile’ verzorgen. Dus mocht je niet in de US erbij kunnen zijn heb jij hier ook nog de mogelijkheid.