Expertise

De collega’s van Squerist hebben expertise op verschillende vakgebieden. Binnen de vakgebieden Software Testen, Agile, Business Transformation en Innovatie bieden wij verschillende diensten aan die jou en je team verder kunnen brengen.

Software Testen

Wij kunnen jou verder helpen op o.a. onze focus onderwerpen Agile testen, BI testen en Test Automatisering. Daarnaast kunnen wij door het uitvoeren van verschillende assessments jou inzichtgeven in de huidige status van o.a. processen.

Agile Transformatie

Wil je de stap zetten naar Agile werken? Of heeft jouw organisatie de stap al gezet, maar hebben jullie nog niet alle doelen behaald? Onze specialisten helpen je om van jouw organisatie een effectieve Agile organisatie te maken en daarmee optimaal van deze werkwijze te profiteren.

Business
Transformation

Onze Agile, Data en Proces specialisten helpen je om een wendbare en inspirerende organisatie te worden en te blijven. Samen met jou zoeken we passende oplossingen voor uitdagingen in de organisatorische- en digitale transformatie.

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe, maar deze expertise delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Squerist Overview Zaaldag Opleidingen

Evenementen

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

Naar evenementen

Nieuws

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig

Naar nieuws
Squerist Software Testen Opleidingen

Blogs

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen

Lees onze blogs

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Squerist Expertise Koffie Opleidingen

    Skip to content