Agile: Focus op klantwaarde

De klant centraal zetten en leren wat waarde heeft, is essentieel voor organisaties om zich te onderscheiden en klanten aan zich te binden. Een Agile werkwijze draagt bij aan de wendbaarheid van organisaties en stelt hun in staat om oplossingen snel naar productie te brengen. Essentieel om het voordeel te behalen dat de oplossing biedt en om feedback te krijgen van de klant. Agile-frameworks bieden houvast en structuur en helpen organisaties om te gaan met continue veranderingen. Ze helpen teams om waarde te leveren en beter voorspelbaar te worden.

 

Onze specialisten ondersteunen jouw organisatie bij het omarmen van de Agile werkwijze en mind-set.

Agile Transformatie

Onze specialisten begeleiden organisaties bij hun Agile transformatie en het optimaliseren van de Agile werkwijze. Onze specialisten ondersteunen jouw Agile journey op verschillende lagen binnen de samenleving. Van het creëren van bewustzijn ten aanzien van de beoogde verandering tot het implementeren van de Agile werkwijze. Lees meer.

Agile Specialisten

Heb je een team dat extra aandacht nodig heeft, een Product Owner die met vragen rondloopt of heb je het gevoel dat de Agile danspassen wel uitgevoerd worden, maar dat het meer zou kunnen swingen? Je wilt de volgende stap maken met het team of de afdeling, maar zoekt nog naar de juiste aanpak? Lees meer.

Agile Coaching

Agile is een mindset, een werkwijze, een manier om oplossingen en maximale waarde te creëren voor de organisatie. Agile coaching helpt je om Agile zo goed mogelijk toe te passen. Een Agile coach is gespecialiseerd in het uitleggen en begeleiden van teams om de transformatie naar Agile zo goed mogelijk te doorlopen. Lees meer.

Naamloos-22

Test automatisering

In veel gevallen moeten tests herhaaldelijk worden uitgevoerd. Om tijd te besparen en de kans op menselijke fouten minimaliseren, kan er Test Automatisering toegepast worden. Dit kan voor zowel desktop applicaties als mobile en apps verschillende voordelen opleveren. Onze specialisten helpen je hier graag mee op weg.

Naamloos-28

Low-Code testen

Je moet anders omgaan met testen bij het ontwikkelen met Low-Code applicaties. Bepaalde risico’s treden bijvoorbeeld niet op bij deze applicaties. Er zijn ook risico’s die bij deze systemen juist hoger zijn. Deze behoeven dus extra aandacht.

Inzoomen

Agile testen

Agile is een manier om IT systemen te maken en ontwikkelen. Tijdens het Agile testen werkt Squerist met een klein en multifunctioneel team. Dit betekent dat zowel ontwikkelaars als ontwerpers samenwerken in één team met één gezamenlijk doel.

Onze aanpak voor het implementeren van Agile

Squerist past geen one size fits all aanpak toe, wij kijken naar jouw organisatie, teams, doelen, randvoorwaarden en uitgangspunten. We kijken ook naar jouw agile volwassenheid, want afhankelijk van deze volwassenheid moet je bepaalde dingen wel en bepaalde dingen nog niet doen. We gebruiken daarbij het door ons ontwikkelde model van de drie golven als leidraad.

 

In de eerste golf leert de organisatie de basis agile activiteiten en gaat deze actief toepassen. In deze golf ligt de nadruk op het team. In de tweede golf kijken we veel meer naar de samenwerking tussen de teams. In de derde golf gaat de focus naar het optimaliseren van de business waarde. In alle golven is er uiteraard veel aandacht voor de agile mindset.

Lees meer over de drie golven van Agile

Zij kozen al voor vooruitgang

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

De specialisten van Squerist waren hierin zeer flexibel. Zij hebben in de avonden en tijdens de vakantie continu tijd vrijgemaakt om dit proces voor Avans te begeleiden en te adviseren welke oplossingsrichtingen mogelijk waren.

 

 

Claudia Vreeswijk

Product Owner, Avans Hogeschool

De bijdrage van Squerist ging verder dan alleen het testen van het systeem. Ze keken ook naar de kwaliteit van de requirements, droegen bij aan de projectbeheersing en hielpen de key-users zich ook op IT gebied verder te ontwikkelen.

 

Marc Raymakers

Financieel directeur, Heuvelman

Het succes kwam niet alleen door de testexpertise van Squerist, het kwam ook doordat de Squerist specialisten zowel met management en medewerkers van Enza Zaden als de leverancier goed hebben samengewerkt.

 

 

Ruud Groen

projectleider, Enza Zaden

Zij kozen al voor vooruitgang

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

De specialisten van Squerist waren hierin zeer flexibel. Zij hebben in de avonden en tijdens de vakantie continu tijd vrijgemaakt om dit proces voor Avans te begeleiden en te adviseren welke oplossingsrichtingen mogelijk waren.

 

Claudia Vreeswijk

Product Owner, Avans Hogeschool

Lees hier de hele testimonial

De opdrachtgever was blij met deze aanpak omdat we zo zeker wisten dat de interface goed en volledig werkte.
De bijdrage van Squerist in dit team is breder geweest dan de opdracht was. Eigenlijk was de Squerist consultant in de praktijk tevens de kwaliteitsbewaker binnen het team.

Lees hier de hele casestudy

Het succes kwam niet alleen door de testexpertise van Squerist, het kwam ook doordat de Squerist specialisten zowel met management en medewerkers van Enza Zaden als de leverancier goed hebben samengewerkt.

 

Ruud Groenprojectleider, Enza Zaden

Lees hier de hele testimonial

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe maar delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Squerist Overview Zaaldag Opleidingen

Evenementen

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

Naar evenementen

Nieuws

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig

Naar nieuws
Squerist Software Testen Opleidingen

Blogs

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen

Lees onze blogs

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    Skip to content