Business Transformation

De wereld om ons heen verandert snel. Technologieën, verwachtingen, wetgeving en organisaties bevinden zich in een voortdurende transformatie. Dit vraagt meer dan ooit om wendbaarheid in jouw organisatie, zonder de grip op de processen te verliezen. Ook vraagt dit om betrouwbare informatie die je in staat stelt om de organisatiekoers te bepalen, te bewaken en waar nodig bij te sturen. ​Bij Squerist werken specialisten in vooruitgang die geloven dat mensen en organisaties zich blijven ontwikkelen, verbeteren en aanpassen, ofwel: transformeren. ​Wij ondersteunen en inspireren organisaties en bieden verschillende diensten aan die helpen je richting te geven aan alle aspecten van deze business transformation.

Opleidingen

Diensten

Om de kwaliteit van producten en dienstverlening en de continuïteit van de organisatie te bewaken, zijn inzicht en grip essentieel. Alleen dan kan de organisatie doelgericht besluiten nemen en snel inspelen op veranderingen. Om organisaties verder te brengen en te begeleiden bij vraagstukken rondom transformatie en digitalisering, biedt Squerist verschillende diensten op het gebied van processen, informatie, Agility en projecten.

Diensten

Sectoren

Onze specialisten hebben kennis en ervaring binnen uiteenlopende sectoren. Met een focus op woningcorporatie-, onderwijs- of publieke sector, kunnen wij deze kennis en ervaring verder uitdiepen en organisaties nog beter van dienst zijn.

Sectoren

Kennisdeling

Vooruitgang door elkaar verder te brengen, dat is onze drijfveer. Onze missie is het verder brengen van mens, opdrachtgever en specialisme. Kennisdeling is daarbij essentieel.

Kennisdeling

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe maar delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Squerist Overview Zaaldag Opleidingen

Evenementen

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

Naar evenementen

Nieuws

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig.

Naar nieuws
Squerist Mens Op 1 Opleidingen
Squerist Software Testen Opleidingen

Blogs

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen.

Lees onze blogs

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Neem contact op
Squerist Expertise Koffie Opleidingen