Diensten

Om organisaties verder te brengen en te begeleiden bij vraagstukken rondom transformatie, biedt Squerist verschillende diensten op het gebied van processen, informatie en projecten. ​

Procesmanagement

De continue veranderingen in wensen, concurrentie, wetgeving en technische mogelijkheden, vragen om een wendbare organisatie met een cultuur van continu verbeteren. Tegelijkertijd is een solide basis onmisbaar om kwaliteit en continuïteit te borgen.

Meer weten

Data Governance en Datakwaliteit

Betrouwbare informatie is essentieel voor elke organisatie. De basis hiervoor is een goede kwaliteit van de gegevens (data) die jouw organisatie inwint, vastlegt en verwerkt. Met goede datakwaliteit ben je in staat grip te houden op de dagelijkse bedrijfsvoering, onderbouwde keuzes te maken voor de toekomst en snel bij te sturen wanneer omstandigheden plotseling veranderen. Zo worden jouw organisatie én jouw medewerkers data gedreven.

Meer weten

Project-, Programma- en Interimmanagement

Squerist brengt organisaties verder met project-, programma- en interim-management. Onze specialisten zetten graag hun kennis en ervaring in om jouw organisatie te ondersteunen.

Meer weten

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe maar delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Squerist Overview Zaaldag Opleidingen

Evenementen

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

Naar evenemten

Nieuws

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig

Nieuws
Squerist Software Testen Opleidingen

Blogs

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen

Lees onze blogs

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Squerist Expertise Koffie Opleidingen

    Skip to content