Procesmanagement

Continue verbeteren met een solide vertrekpunt

 

Vastgestelde processen en geïmplementeerde standaarden, gecombineerd met het meten van prestaties en het aantonen van naleving van wet- en regelgeving, vormen een solide vertrekpunt bij het optimaliseren van je processen en bieden ruimte aan een cultuur van continu verbeteren. De specialisten van Squerist zijn ervaren in procesmanagement en kunnen je helpen bij het optimaliseren van je processen.

 

Hoe bouw en bewaak je deze solide basis binnen jouw organisatie? Hoe pak je de uitdagingen bij de digitalisering van processen aan? En wat is de verbetercultuur onder medewerkers en wat is de ambitie van de organisatie? Maar ook: hoe zorg je ervoor dat veranderingen binnen de organisatie op een gestructureerde en gecontroleerde wijze worden doorgevoerd? De specialisten van Squerist helpen je te beoordelen waar jouw organisatie staat en hoe je daarin de volgende stappen zet.

 

Wij zijn ervaren in het optimaliseren en flexibel inrichten van processen, het creëren van de veranderbereidheid en (uit)bouwen van een verbetercultuur. Het vertalen van concrete vragen en behoeften vanuit de business naar de IT-afdeling vraagt om een sterke analyse van processen, systemen en informatiestromen. Ook beoordelen we de impact die voorgestelde wijzigingen kunnen hebben op bestaande processen, de IT-architectuur en wettelijke implicaties. Wil jij hulp van onze ervaren specialisten bij jouw procesmanagement? Neem dan contact met ons op.