Procesmanagement

Vastgestelde processen en geïmplementeerde standaarden, gecombineerd met het meten van prestaties en het aantonen van naleving van wet- en regelgeving, vormen een solide vertrekpunt bij het optimaliseren van je processen en bieden ruimte aan een cultuur van continu verbeteren. De specialisten van Squerist zijn ervaren in procesmanagement en kunnen je helpen bij het optimaliseren van je processen.

Continue verbeteren met een solide vertrekpunt

Hoe bouw en bewaak je deze solide basis binnen jouw organisatie? Hoe pak je de uitdagingen bij de digitalisering van processen aan? En wat is de verbetercultuur onder medewerkers en wat is de ambitie van de organisatie? Maar ook: hoe zorg je ervoor dat veranderingen binnen de organisatie op een gestructureerde en gecontroleerde wijze worden doorgevoerd? De specialisten van Squerist helpen je te beoordelen waar jouw organisatie staat en hoe je daarin de volgende stappen zet.

Wij zijn ervaren in het optimaliseren en flexibel inrichten van processen, het creëren van de veranderbereidheid en (uit)bouwen van een verbetercultuur. Het vertalen van concrete vragen en behoeften vanuit de business naar de IT-afdeling vraagt om een sterke analyse van processen, systemen en informatiestromen. Ook beoordelen we de impact die voorgestelde wijzigingen kunnen hebben op bestaande processen, de IT-architectuur en wettelijke implicaties. Wil jij hulp van onze ervaren specialisten bij jouw procesmanagement? Neem dan contact met ons op.

Zij kozen al voor vooruitgang

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

De specialisten van Squerist waren hierin zeer flexibel. Zij hebben in de avonden en tijdens de vakantie continu tijd vrijgemaakt om dit proces voor Avans te begeleiden en te adviseren welke oplossingsrichtingen mogelijk waren.

Claudia Vreeswijk

Product Owner, Avans Hogeschool

De opdrachtgever was blij met deze aanpak omdat we zo zeker wisten dat de interface goed en volledig werkte.
De bijdrage van Squerist in dit team is breder geweest dan de opdracht was. Eigenlijk was de Squerist consultant in de praktijk tevens de kwaliteitsbewaker binnen het team.

Het succes kwam niet alleen door de testexpertise van Squerist, het kwam ook doordat de Squerist specialisten zowel met management en medewerkers van Enza Zaden als de leverancier goed hebben samengewerkt.

Ruud Groenprojectleider, Enza Zaden

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naar de inhoud springen