Agile Testen (Modern testen)

Agile is een manier om IT systemen te maken en ontwikkelen. Tijdens het Agile testen werkt Squerist met een klein en multifunctioneel team. Dit betekent dat zowel ontwikkelaars als ontwerpers samen werken in één team met één gezamenlijk doel. Daarnaast werk je in kleine stapjes, iteraties genoemd. Iedere twee weken wordt er iets opgeleverd wat direct in de productie gebruikt kan worden. Het voordeel van Agile testen is dat er heel snel iets opgeleverd kan worden. Dit betekent echter wel dat hetzelfde systeem heel vaak getest wordt. Hiervoor kan Test Automatisering ingezet worden. 

 

Agile staat voor flexibiliteit. Flexibiliteit is bij Agile testen zeer belangrijk. Onze testers zijn daarom zeer flexibel om bijvoorbeeld andere taken op de pakken. 

 

Bij Agile testen levert het team de hoogste waarde op voor de klant. Het multifunctionele team draagt daaraan bij. Onze medewerkers worden daarom getraind om optimaal in teams te kunnen functioneren. 

 

Binnen Squerist bestaat er een sterke specialisatie in Agile testen. Dit houdt in dat onze consultants op verschillende Agile gerelateerde vlakken gecertificeerd zijn en hierdoor in staat zijn binnen jouw team meer verantwoordelijkheid op zich te nemen. Dit vertaalt zich dan ook in testaanpakken die doelgericht, flexibel en snel zijn en waarbij jouw team en medewerkers op één staan, waardoor we deze aanpak optimaal binnen jouw organisatie kunnen plaatsen.

 

Wij gaan als volgt te werken. Allereerst wordt er helder gemaakt wat het team of de opdrachtgever van ons verwacht. Op deze manier kunnen wij doelgericht werken. Vervolgens kijken wij of we daar zelfstandig invulling aan kunnen geven of dat wij daar hulp bij nodig hebben. Dit wordt een stakeholder analyse genoemd. Tijdens de uitvoering van het Agile testen is transparantie zeer belangrijk. Er wordt regelmatig gedeeld wat er gedaan is en er wordt goed gecommuniceerd of dit nog steeds is wat de klant van ons verwacht. Transparantie en bijsturing zijn voor Squerist heel belangrijk. 

 

Ben je benieuwd geworden naar onze manier van aanpak? Voel je vrij contact op te nemen en dan komen we graag een keer langs!

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Squerist Expertise Koffie Opleidingen