Sjabloon 3

BI staat voor Business Intelligence. BI testen is eigenlijk door middel van een data warehouse inzichten geven, rapportages maken en informatie ontsluiten. Wij van Squerist kijken of de goede gegevens in het data warehouse terecht komt. Als we zeker weten dat de gegevens goed zijn, werpen we een blik op de rapportages en zorgen we ervoor dat de gegevens in de rapportages ook kloppen. Het is belangrijk dat de gegevens in de rapportages kloppen: dat wat in de rapportage staat moet van goede kwaliteit zijn. Het verzamelen, bewerken en gebruiken van data kan je enorm veel inzicht geven in je organisatie. Hierbij is het belangrijk dat je data tijdens dit proces van goede kwaliteit zijn. De BI test specialisten van Squerist dragen bij aan het bewaken van de datakwaliteit en het leveren van de juiste en betrouwbare informatie.

BI testen levert gegevens en rapportages van goede kwaliteit op. Hierdoor krijg je betere stuurgegevens met als resultaat dat jij beter kunt sturen.

 

Tijdens het proces van BI testen is de eerste stap die wij nemen het helder krijgen van de input kant. Het is belangrijk dat de bronnen van de data (bronsystemen of andere bronnen) goed geïdentificeerd worden en dat er een goed inzicht is in de kwaliteit van de data. Aan de output kant is het belangrijk om duidelijk te krijgen wie wat wilt en met welke informatie. Verschillende gebruikers willen namelijk verschillende informatie hebben. Ten slotte wordt het BI concept getest.

 

De specialisten van Squerist kunnen je helpen bij een BI Testen Volwassenheidsscan, Test Data management, datakwaliteitsmanagement en BI Test Automatisering. Zijn dit onderwerpen die spelen in je organisatie, waar je met je team over nadenkt of wil je gewoon weten hoe wij hierover denken? Neem eens contact met ons op en dan komen we graag bij je langs.

Jan-Jaap-Squerist

Jan Jaap Cannegieter

j.cannegieter@squerist.nl

06 27038827

[contact-form-7 id=”2799″ html_class=”cf7_custom_style_1″]

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Squerist Expertise Koffie Opleidingen
[contact-form-7 id=”2799″ html_class=”cf7_custom_style_1″]
Naar de inhoud springen