Nieuws en artikelen

Bekijk hier onze nieuwsberichten en gepubliceerde artikelen

Artikel ‘Squerist: Verandermanagement met menselijke maat’

11 september 2019

Voorafgaande aan onze aanwezigheid op CorporatiePlein op 26 september in Expo Houten heeft Steven van Voorst een interview gegeven.

Zomerborrel Squerist

11 juli 2019

Tijdens de zomerborrel staan wij stil bij hoe onze collega’s klanten en elkaar hebben verder gebracht en wat voor toffe dingen wij samen hebben gedaan. Dit alles doen wij onder het genot van een hapje en een drankje. Fijne zomer allemaal!

Jan Jaap Cannegieter Agile Testing Days US

25 juni 2019

In Chicago hebben Jan Jaap Cannegieter en Derk-Jan de Grood (Valori) hun tutorial ‘Test Management in Agile’ verzorgt.

Test Automation Days 2019

19 & 20 juni 2019

Het thema van de Test Automations Days 2019 was ‘Test Automation in a Continuous World’. Als founding partner waren wij ook dit jaaraanwezig met onze Squerist Stand.

Dit jaar hebben Richard Dekker en Albert-Jan van Blaaderen een presentatie verzorgt. Richard over ‘BDD and Mobile Testing: A Happy Marriage’ en Albert-Jan over ‘Continuous testing is healthy testing’.

Jeroen Rosink op Expo QA 2019

18 juni 2019

De QA expo conferentie in Madrid is het internationale ontmoetingspunt voor professionals van software testing en quality engineering in Spanje en Europa. Jeroen heeft een presentatie gegeven met het onderwerp:’Tester! Plan your ride to the moon!.

Artikel ‘Nieuwe rol van de Test Assurance Officer en Test Coach’

3 juni 2019

Op 3 juni is er op Stickyminds het artikel van Han Niessing en Jan Jaap Cannegieter gepubliceerd.

Han en Jan Jaap hebben ervoor gekozen om samen een artikel te schrijven over de nieuwe rol van de Test Assurance Officer en Test Coach.

Experience day 2019

5 juni 2019

Op 5 juni was de Squerist Experience Day. Tijdens dit event staat de relatie met de klant centraal. Naast de klant verder brengen staat Squerist ook voor de mens op 1. Dit betekend dat we naast hard werken ook tijd maken voor ontspanning. 

Tijdens deze editie zijn wij met een gezelschap wezen koken tijdens een seizoensworkshop bij De Heeren van Driebergen.

Presentatie Jeroen Rosink

15 mei 2019

Op woensdag 15 mei vond het TestNet voorjaarsevenement met als thema ‘Digitale Lente’ plaats. Zoals ieder jaar waren wij op TestNet aanwezig met onze Squerist stand.

Dit jaar heeft Jeroen Rosink een break out sessie verzorgt met als thema ‘IOT, AI, ML, mobiele apps, Business Intelligence, Big Data en Blockchain’.

Presentatie Brian Engel

28 april 2019

Op 28 april heeft Brian te samen met Dominique, GijzenDMA, een presentatie gegeven tijdens Global Azure Bootcamp 2019.

De presentatie die zij hebben voorgedragen heette ‘Azure improves lead
time at Obvion’.

Interview Marjolein Pordon

2019

In 2019 is er een interview gehouden met Marjolein door TestNet. Het interview gaat over ‘De beste / slechtste testervaring van Marjolein Pordon’.

Workshop Jeroen Rosink

3 april 2019

Van 2 t/m 4 april vond TestCon 2019 in Moscou  Rusland plaats.

Dit jaar heeft Jeroen Rosink op 3 april een workshop gegevens met de titel ‘Exploratory testing and how to implement it in your organization’.

 

Jaarfeest Squerist 2019

19 januari 2019

 

Dit jaar waren wij samen met onze partners in hotel Woudschoten. Voor het eerst was er voor het feest een thema. Iedereen had zijn best gedaan en zo kwam het thema ‘disco’ echt tot leven!

Squerist Magazine 2018

1 november 2018

Ieder jaar publiceren wij het Squerist magazine. In het magazine lees je niet alleen wie wij zijn en wat we doen maar vooral op welke manier wij onze cultuur waarborgen.