Squerist: Leren doe je samen!

Samen leren is een onmisbaar element van vooruitgang.
Zowel het test- als het procesvakgebied verandert snel en ons opleidingenaanbod speelt hier op in.

Uitgebreid aanbod

Binnen onze vakgebieden gaan de ontwikkelingen ontzettend snel. Ons opleidingenaanbod beweegt mee, zodat onze medewerkers en onze klanten de mogelijkheid krijgen bij te blijven.

Docenten

Samen leren staat bij ons zo centraal dat een groot deel van onze collega’s gecertificeerd docent is binnen ons opleidingen aanbod. Hierdoor blijven we intern altijd goed opgeleid en kunnen wij jou ook verder brengen.

Flexibel plannen

Veel van onze consultants zijn tevens docent van onze opleidingen. Zo zijn wij in staat om samen met jou de gewenste planning te maken voor trainingen en examens en eventueel ook de inhoud van de training af te stemmen op jouw behoeftes.

Overzicht opleidingen

Squerist is in staat een breed aanbod aan (internationaal erkende) opleidingen te verzorgen. Onze gecertificeerde docenten kunnen de opleidingen bij ons op kantoor of bij jou op locatie vorm geven. Is jouw organisatie druk bezig met Agile & Scrum en wil jij hier meer over leren? Al onze opleidingen worden met een centraal examen afgesloten en beloond met een erkend certificaat.

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen die jij bij ons kunt volgen.

Zij kozen al voor vooruitgang

Iedereen leert op zijn eigen manier.
Daarom hebben wij een aantal deelnemers gevraagd hun ervaring te delen.

Jan Jaap heeft al meerdere keren trainingen bij ons mogen verzorgen en zijn gedrevenheid, passie en kennis zorgt er elke keer weer voor dat onze collega’s met niet alleen meer kennis, maar ook met meer enthousiasme en durf naar de klanten  stappen om de requirements op te halen. Deze training geeft ons een betere basis voor onze projecten en zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Gijs Timmer

Trainer, Thinkwise Software

Toen ik bij Squerist begon was mij al snel duidelijk dat er daadwerkelijk invulling wordt gegeven aan de mensgerichte visie. Dit is ook terug te zien in het aanbod aan cursussen en opleidingen. Een voorbeeld hiervan is de ‘Dynamiek van Teams’ training aan de hand van het piramide model van Patrick Lenconi verzorgd door Richard Spaan van Lumage. Naast theorie en modellen was er volop ruimte om praktijkvoorbeelden te delen. Het helpt daarbij dat er voldoende gelegenheid was om te lachen, en lekker te eten.
Albert-Jan van Blaaderen

Test Consultant, Squerist

Bijzonder aan de trainingen bij Squerist vind ik dat ongeacht het niveau waar je je op bevindt, de trainingen waarde toe blijven voegen. Door het klein houden van de groepen en de persoonlijke aandacht die de docenten geven ga ik iedere keer weer met een hoofd vol nieuwe kennis naar huis. Nieuwe kennis die ik met veel plezier meeneem naar mijn team om ook hen weer meer te laten leren.
Anne Donkers

Test Consultant, Squerist

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe maar delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Evenementen

 

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

 

Nieuws

 

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig

Blogs

 

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen

Squerist leidt op
Opleidingen updates
Wil jij je inschrijven voor één van de opleidingen of wil je eerst wat meer informatie ontvangen? Dat kan! Voel je vrij om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.