Agile Scrum Foundation

Introductie Agile/Scrum met voorbereiding op het Professional Scrum Master I® (PSM I) examen is een opleiding die binnen het testvak veel waarde toevoegt en waar ook vaak naar gevraagd wordt.

Doelgroep:

Testprofessionals die als Scrum Master willen werken of meer willen weten van het scrumproces.

Wat leer je in deze opleiding:

Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan onderwerpen als de definitie van Scrum, het Scrum Team, Scrum gebeurtenissen, Scrum Artefacten en Definition of Done. Je leert alle facetten kennen die met de rol van Scrum Master samenhangen in combinatie met de theorie van de Scrum Methodiek.

Studiebelasting:
De opleiding vindt plaats over 4 dagdelen. Met jou kunnen we bepalen over hoeveel dagen en welke periode we deze dagdelen verspreiden. De theorie van de cursus is omvangrijk. Er wordt dan ook verwacht dat je naast de opleidingsdagen tijd besteedt aan zelfstudie.

Examen:
Agile Scrum Foundation bereidt je voor op het examen van Professional Scrum Master I®. Deze, niet bij de opleiding inbegrepen, certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen. Het succesvol afronden van de examen wordt beloond met een officieel Scrum.org Professional Scrum Master I® certificaat. Kijk voor verdere informatie over de examenkosten op www.scrum.org

Benodigde voorkennis:
Enige werkervaring in een agile omgeving is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Kosten:
We hanteren voor deze opleiding een minimum van 6 en een maximum van 10 deelnemers met een tarief van €1495,- per deelnemer. Wil je een inschatting van de kosten voor jouw situatie, neem dan vooral even contact met ons op.