Performance Testen 

Een informatie systeem dat goed functioneert, moet ook de performance kunnen leveren die gewenst of vereist wordt. informatie systemen worden complexer en de performance wordt minder voorspelbaar. Performance tests kunnen hierin inzicht geven.

Doelgroep:
Iedere tester die meer over performance testen wil weten. 

Wat leer je in deze opleiding:
De cursus geeft een beeld van de manier waarop performance tests met behulp van tools gestructureerd kunnen worden uitgevoerd. Je leert wat wel en niet bij performance testen hoort en hoe je een testrun kan specificeren op basis van de beschikbare informatie. Naast de theorie ga je al meteen praktisch aan de slag met performance testen. 

Studiebelasting:
De opleiding vindt plaats over 2 dagdelen. Met jou kunnen we bepalen over hoeveel dagen en welke periode we deze dagdelen verspreiden. Buiten deze dagdelen is geen zelfstudie nodig. 

Examen:
De Squerist opleiding Performance Testen bevat geen examen maar wordt beloond met een Squerist Certificaat van Deelname.

Benodigde voorkennis:

Vooraf deelnemen aan een ‘foundation’ testopleiding zoals ISTQB Certified Tester – Foundation Level wordt van harte aanbevolen.

Kosten:
We hanteren voor deze opleiding een minimum van 4 en een maximum van 12 deelnemers met een tarief van €1995,- per deelnemer. Wil je een inschatting van de kosten voor jouw situatie, neem dan vooral even contact met ons op.