Squerist Test Automation Readiness Scan

De Squerist Test Automation Readiness Scan is de methode die onze Test Automation Specialisten hebben ontwikkeld en gebruiken om opdrachtgevers inzicht te geven in of zij testwerkzaamheden moeten, kunnen en willen automatiseren.

Wat levert het op?

Voor een organisatie die Agile en/of DevOps werkt is test automatisering (TA) essentieel. Echter veel organisaties hebben moeite met het succesvol implementeren van TA. Een aantal redenen hiervoor kunnen zijn een beperkt beeld van de mogelijkheden, mogelijke voordelen, beperkingen en voorwaarden waaraan organisaties dienen te voldoen. De scan geeft managers inzicht in de voordelen, beperkingen en voorwaarden om TA succesvol te implementeren. Met de scan krijg je een goed beeld van wat je moet inrichten om test automatisering succesvol te introduceren. Ook geeft het managers inzicht in welke maatregelen er getroffen moeten worden om de al geïmplementeerde test automatisering succesvol te laten zijn.

Hoe brengen wij jouw organisatie verder?

De drie uur durende workshop is opgedeeld in twee delen.
Tijdens het eerste deel van de workshop wordt eerst op management niveau inzicht gegeven in hoe je automatiseert waardoor jij snapt wat je ermee kunt doen zodat je kunt begrijpen waarom je dit wilt. Na dit deel heb je dus inzicht in wat test automatisering wel of niet voor jou kan betekenen en begrijp je welke consequenties het kan hebben voor jouw (test) organisatie en test specialisten.

Tijdens het tweede deel van de workshop geven we antwoord op de technische, organisatorische en testinhoudelijke onderdelen en bepalen we de randvoorwaarden om succesvol test automatisering te implementeren.
Tijdens de workshop vullen we samen de readiness scan in om jou een goed beeld te geven van welke dingen je geregeld moet hebben voordat je Test Automation kunt introduceren. Voor organisaties die al geprobeerd hebben om Test Automation te implementeren krijgen met de scan inzicht in welke maatregelen je moet treffen om test automatisering alsnog succesvol te laten zijn.

Naar de inhoud springen