Squerist: Great Place to Work®!

Verder brengen, dat is wat ons drijft. Succes behalen met onze opdrachtgevers en met onze collega’s, verbonden zijn met onze organisatie en elkaar, plezier hebben in datgene wat we doen.

Met bijna 15 jaar ervaring staan we als organisatie voor ons vak en de uitvoering daarvan. Wij hebben ruim 95 specialisten op het gebied van Business Process Transformation, Software testen en Security. Kortom: een Great Place to Work®!

Onze vacatures

Mens op 1

Een sterke cultuur maakt een sterk bedrijf. Wij geloven dat gelukkige collega’s alles kunnen bereiken waar ze nu zinnen op zetten. Daarom zet Squerist de mens op 1.

Great Place to Work®

Great Place to Work ® biedt ons een onafhankelijk meetmoment dat wij ieder jaar gebruiken om elkaar als groep verder te brengen.

Verder Brengen

Verder brengen is onze missie. Dit bereiken we alleen door het te verankeren in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Zo is het meer dan een missie: Verder Brengen is onze cultuur.

Opdrachtgevers die jij verder kan brengen

Wat onze collega’s vinden

Verder brengen doe je samen en daar heb je top collega’s voor!

Trots ben ik op mijn werk, omdat ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijg om zelf invulling te geven aan mijn rol. Samen met mijn collega’s werk ik aan het doorvoeren van de “Corporate Identity”. Doordat wij dit zelf mogen ontwikkelen geven de behaalde resultaten een extra boost om extra mijn best te doen hiervoor!

Naast dat ik mij fijn voel bij Squerist is mijn dochter ook altijd enthousiast als zij mee mag met mama. Mijn collega’s voelen voor ons beide als een tweede familie.

Denise Garcia

Branding & Relations Manager, Squerist

Waarom ik werken bij Squerist zo leuk vind? Als consultant breng je meer tijd door bij een klant dan met je eigen collega’s. En toch ken ik al mijn collega’s bij Squerist: Ik weet wie bij welke klant zit; wie er op een feestje graag over vakinhoud praat en wie liever over koetjes en kalfjes; ik weet met wie ik kan lachen. En ik weet ook wie ik moet bellen om eens te sparren over een bepaald onderwerp.

Maike Jansen

Proces Specialist, Squerist

De reden dat Squerist voor mij een super leuk bedrijf is….pfoeh heb je even tijd. Het meest belangrijke is dat je jezelf kan zijn ongeacht welke collega er tegenover je zit, van directe collega’s tot aan de directie. Naast dat een ieder zichzelf kan zijn wordt er ook tijd en ruimte gegund om jezelf te ontwikkelen door opleidingen te volgen waar je geïnteresseerd in bent. Daarnaast heb ik niet met iedereen dagelijks contact maar weet ik van de meeste collega’s wel welke interesses ze hebben, zowel zakelijk als privé. Dit laat zien dat Squerist een bedrijf is waar iedereen het goed met elkaar kan vinden.

Michel van 't Zant

Test Specialist, Squerist

Maak kennis met Squerist

Wil jij de overstap maken of ben je gewoon benieuwd naar hoe wij dingen doen? Voel je vrij om een keer langs te komen!

Koffie nemen wij erg serieus en er wordt dan ook regelmatig met verschillende bonen geëxperimenteerd. Is Veenendaal voor jou iets te ver voor een eerste afspraak? Geen probleem, wij drinken ook graag wat met je bij jou in de buurt