Squerist: Great Place to Work®!

Verder brengen, dat is wat ons drijft. Succes behalen met onze opdrachtgevers en met onze collega’s, verbonden zijn met onze organisatie en elkaar, plezier hebben in datgene wat we doen.

Met ruim 15 jaar ervaring staan we als organisatie voor ons vak en de uitvoering daarvan. Wij hebben ruim 95 specialisten op het gebied van Business Process Transformation, Software testen en Security. Kortom: een Great Place to Work®!

Momenteel worden alle gesprekken digitaal gevoerd.

Onze vacatures

Mens op 1

Een sterke cultuur maakt een sterk bedrijf. Wij geloven dat gelukkige collega’s alles kunnen bereiken waar ze nu zinnen op zetten. Daarom zet Squerist de mens op 1.

Great Place to Work®

Great Place to Work ® biedt ons een onafhankelijk meetmoment dat wij ieder jaar gebruiken om elkaar als groep verder te brengen.

Verder Brengen

Verder brengen is onze missie. Dit bereiken we alleen door het te verankeren in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Zo is het meer dan een missie: Verder Brengen is onze cultuur.

Opdrachtgevers die jij verder kan brengen

Wat onze collega’s vinden

Verder brengen doe je samen en daar heb je top collega’s voor!

Trots ben ik op mijn werk, omdat ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijg om zelf invulling te geven aan mijn rol. Samen met mijn collega’s werk ik aan het doorvoeren van de “Corporate Identity”. Doordat wij dit zelf mogen ontwikkelen geven de behaalde resultaten een extra boost om extra mijn best te doen hiervoor!

Naast dat ik mij fijn voel bij Squerist is mijn dochter ook altijd enthousiast als zij mee mag met mama. Mijn collega’s voelen voor ons beide als een tweede familie.

Denise Garcia

Branding & Relations Manager, Squerist

Waarom ik werken bij Squerist zo leuk vind? Als consultant breng je meer tijd door bij een klant dan met je eigen collega’s. En toch ken ik al mijn collega’s bij Squerist: Ik weet wie bij welke klant zit; wie er op een feestje graag over vakinhoud praat en wie liever over koetjes en kalfjes; ik weet met wie ik kan lachen. En ik weet ook wie ik moet bellen om eens te sparren over een bepaald onderwerp.

Maike Jansen

Proces Specialist, Squerist

Ikzelf heb eerst enkele jaren als fysiotherapeut gewerkt. Oppervlakkig gezien nogal een groot verschil met het testvak, maar in de kern ben je in beide gevallen bezig met een puzzel en het zoeken van een ‘fout/probleem’ en draag je bij aan de kwaliteit van leven (fysiotherapie) of kwaliteit van een product (tester). Feitelijk zijn beide beroepen dienstverlening.

De overstap is mij goed bevallen en heb dan ook zeker geen spijt. Squerist is top!

Melvin Faay

Test Specialist, Squerist

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe maar delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Evenementen

 

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

 

Nieuws

 

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig

Blogs

 

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen

Maak kennis met Squerist

Wil jij de overstap maken of ben je gewoon benieuwd naar hoe wij dingen doen? Voel je vrij om een keer langs te komen!

Koffie nemen wij erg serieus en er wordt dan ook regelmatig met verschillende bonen geëxperimenteerd. Is Veenendaal voor jou iets te ver voor een eerste afspraak? Geen probleem, wij drinken ook graag wat met je bij jou in de buurt