Account Manager

Account Manager

Wie zoeken wij?

 • Proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende persoonlijkheid
 • Relatievorming is je kerncompetentie
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding Bedrijfskunde of Informatica

Wat krijg je?

 • Een Great Place to Work®
 • Een werkgever die jou op 1 zet
 • Marktconform salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Telefonie- en mobiliteits- budget
 • Uitgebreid opleidingsprogramma

Wat ga je doen?

 • Onze specialisten op mooie eindopdrachten plaatsen
 • Je collega’s en onze opdrachtgevers verder brengen
 • Begeleiden van nieuwe en bestaande opdrachtgevers
 • Meedenken over ontwikkelen van oplossingen binnen onze specialismen

Vacature

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Account Manager. Je begeleidt vooral nieuwe, maar ook zeker bestaande opdrachtgevers bij hun vraagstukken rondom software testen, Business Proces Management en security uitdagingen. Je zorgt ervoor dat onze specialisten mooie opdrachten en projecten mogen uitvoeren bij onze eindklanten. Binnen deze opdrachen geven zij advies over software testen, strategie- en organisatie vraagstukken en security uitdagingen in lijn met hun ambitie. Je denkt hierbij graag mee over het ontwikkelen van oplossingen binnen onze specialismen. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen één van onze regio’s.

Je hebt personality! Je hebt incasserings- en zelfstartend vermogen en relatievorming is niet alleen je kerncompetentie maar je passie. Van targets krijg jij energie en nee horen voelt voor jou als de start van je sales activiteiten. Je hebt net als wij de overtuiging dat sales plaatsvindt bij de (potientiële) opdrachtgever. Daarnaast heb je al een goed onderhouden netwerk en is ervaring met Salesforce een pré.

Vanuit jouw achtergrond kun je onze opdrachtgevers goed adviseren en begeleiden bij uitdagingen op het gebied van software testen, Business Proces Management en security vraagstukken. Daarnaast heb je een proactieve, creatieve, verbindende, overtuigende en prettige persoonlijkheid.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over goede prestatie skills. Je hebt passie voor je klant en bent resultaatgericht. Je voelt je comfortabel in een dynamische en groeiende organisatie. Tenslotte heb je humor en ben je een teamplayer.

Voorbeeld uit de praktijk

Hoe ziet je agenda er vandaag en morgen uit?

We beginnen de dag met goede koffie en het lezen van blogs, kranten, etc. bij ons op kantoor. Bijblijven over wat er leeft en speelt in de diverse domeinen waarin wij actief zijn komt onze business development activiteiten ten goede is mijn overtuiging. Ook bekijk je de laatste versie van onze assessment tool. Overmorgen zitten we met de unit bij elkaar om de doorontwikkeling daarvan te bespreken.

Aan het einde van de ochtend bezoek je een bestaande klant. Altijd goed om te vernemen wat er leeft en speelt zodat wij daar als organisatie op in kunnen spelen.

De middag heb je gereserveerd om nieuwe klanten te benaderen. Je werkplek op kantoor heb je inmiddels omgeruild voor je thuiswerkplek. Met trots kan je vertellen wat wij te bieden hebben aan oplossingen voor de uitdagingen binnen het specifieke domein.

Ook bel je met een consultant over haar volgende opdracht. Medewerkerstevredenheid én klanttevredenheid gaan in ons optiek hand in hand.

Per mail komt de laatste update binnen voor de beurs van morgen. Voorafgaand aan de briefing van morgenochtend even de laatste puntjes op de i zetten. In een aangename setting nieuwe en bestaande klanten ontmoeten is gewoon leuk!

Tenslotte bel je nog even met een collega sales. Ook dat is iets wat wij regelmatig doen. Sparren over uitdagingen die wij in ons dagelijks werk tegenkomen -> Dat helpt ons in de leercurve.

Zin in morgen!

Groeipad

Bij Squerist zijn we ons ervan bewust dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten, ervaringen en passies. Wij vinden dat mensen op een eerlijke manier beoordeeld en beloond moeten worden voor het werk dat ze doen. Essentie hierbij is de toegevoegde waarde die een Squerister levert aan zijn of haar eigen ontwikkeling, de opdrachtgever en aan Squerist. 

Vanuit de gedachtegang dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt wordt ieder jaar een Ontwikkelplan opgesteld. Hoe dit plan er voor jou uit gaat zien kunnen wij niet voorspellen maar we gaan hierover graag met je in gesprek!

Tevreden opdrachtgevers

w

Relaties opbouwen

Z

Match tussen collega en opdracht

Accounts beheren

Werken bij Squerist

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Wat Squerist is, wordt bepaald door de Squerist medewerkers waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien.

Binnen Squerist leeft de overtuiging dat iedereen in staat is alles te leren mits ze intellectuele capaciteit aangevuld met passie en discipline hebben om zich daartoe te zetten. Belangrijke eigenschappen die gezocht worden in mogelijke nieuwe medewerkers zijn dan ook intelligentie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen in combinatie met de juiste persoonlijkheid en passie voor ons vakgebied biedt voor Squerist de mogelijkheid om door het uitgebreide opleidingsaanbod en de juiste begeleiding een nieuwe medewerker verder te brengen dan alleen vereiste kennis.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkst, is Squerist altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn altijd zichzelf te zijn. Als Squerist geloven wij erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving de grootste bijdrage leveren.

Kantoor in Veenendaal

1

Opdrachten bij jou in de buurt

Een Great Place to Work

A

Verder Brengen

Waarom is sales leuk bij Squerist?

Sales doe je bij ons niet alleen! Daarnaast spreekt mij de diversiteit van de werkzaamheden aan, de menselijkheid van de oprichters en heb je de mogelijkheid om naast je primaire focus je talenten in te kunnen zetten. 

Je bezig kunnen houden met business development. Daaronder versta ik het onderzoeken samen met het team van consultants welke topics er spelen bij onze klanten en hoe wij daar oplossingen voor kunnen bedenken. Geen hit and run..

Sales bij Squerist is ook samen met de klant en medewerker zoeken naar de maximale fit en toegevoegde waarde. Ik ben in staat door de kwaliteit van onze consultants onze klanten verder te brengen. Hoe gaaf is dat!

Annemieke Hoksbergen

Account Manager, Squerist

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovengenoemde profiel, dan willen wij graag met je kennismaken!

Je kunt daarvoor contact opnemen met Nils van Schaik, Directeur/Founder van Squerist. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-14333112

Graag ontvangen wij je motivatie en curriculum vitae zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Deze kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Na de eerste kennismaking volgen een of twee gesprekken. Tijdens de gesprekken maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Zo krijg je meteen een beeld met wie je eventueel daarna gaat samenwerken. Uiteindelijk gaan jouw gesprekspartners beoordelen in welke mate jij de kennis, ervaring en vaardigheden hebt die wij zoeken en of je past bij onze cultuur.