Business Proces Management Specialist

Wie zoeken wij?

 • Proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende persoonlijkheid
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Minimaal 6 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding Bedrijfskunde of Informatica

Wat krijg je?

 • Een Great Place to Work®
 • Een werkgever die jou op 1 zet
 • Marktconform salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Telefonie- en mobiliteits- budget
 • Uitgebreid opleidingsprogramma

Wat ga je doen?

 • Opdrachten bij inspirerende opdrachtgevers
 • Advies geven over strategie- en organisatie vraagstukken
 • Organisaties verder brengen in hun bedrijfsprocessen
 • Workshops geven

Vacature

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als consultant cq. adviseur. Je begeleidt de klant bij hun vraagstukken rondom operationele bedrijfsvoering. Je helpt organisaties beheersbaar-, wendbaar en/of resultaatgerichter te gaan werken door bijvoorbeeld door te sturen op kwaliteit, te zorgen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, te helpen bij de digitalisering van de bedrijfsvoering, het aantoonbaar in control zijn of te zorgen voor aantoonbare compliancy. 

Je hebt visie, bent pragmatisch en analytisch sterk. Vanuit jouw achtergrond kun je de klant goed adviseren en begeleiden bij de verandering. Daarnaast ben je een proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende prettig persoonlijkheid met zowel overzicht als aandacht voor detail. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over goede presentatie skills. Je hebt passie voor je klant, bent resultaatgericht en beschikt over de drive om voorop te blijven lopen in je vak. Je voelt je comfortabel in een dynamische en groeiende organisatie. Tenslotte heb je flair, humor, ben je ondernemend van geest en ken je een absolute teamspirit.

Voorbeeld uit de praktijk

Wat wordt er gevraagd van een Business Proces Management Specialist?

Je wordt ingehuurd om advies te geven over onder meer strategie- en organisatievraagstukken. Zo kunnen je vragen een nieuw strategisch plan te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor het realiseren van groei, of bijvoorbeeld voor advies over innovatie of het realiseren van kostenverlagingen. Het implementeren van voorgestelde oplossingen behoort ook tot het takenpakket. Opdrachten kunnen variëren van het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen, de implementatie van een nieuw IT systeem, het uitbesteden van niet-kern taken of het optimaliseren. Je blijft doorgaans ingeschakeld totdat de geïmplementeerde veranderingen of manieren van werken niet langer projectmatig zijn, maar zijn verankerd binnen de dagelijkse activiteiten van een klant.

Groeipad

Bij Squerist zijn we ons ervan bewust dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten, ervaringen en passies. Wij vinden dat mensen op een eerlijke manier beoordeeld en beloond moeten worden voor het werk dat ze doen. Essentie hierbij is de toegevoegde waarde die een Squerister levert aan zijn of haar eigen ontwikkeling, de opdrachtgever en aan Squerist. 

Vanuit de gedachtegang dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt wordt ieder jaar een Ontwikkelplan opgesteld. Hoe dit plan er voor jou uit gaat zien kunnen wij niet voorspellen maar we gaan hierover graag met je in gesprek!

Onze domeinen

Woningbouwcorporaties

Overheid

Banken

R

Verzekeringen

Werken bij Squerist

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Wat Squerist is, wordt bepaald door de Squerist medewerkers waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien.

Binnen Squerist leeft de overtuiging dat iedereen in staat is alles te leren mits ze intellectuele capaciteit aangevuld met passie en discipline hebben om zich daartoe te zetten. Belangrijke eigenschappen die gezocht worden in mogelijke nieuwe medewerkers zijn dan ook intelligentie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen in combinatie met de juiste persoonlijkheid en passie voor ons vakgebied biedt voor Squerist de mogelijkheid om door het uitgebreide opleidingsaanbod en de juiste begeleiding een nieuwe medewerker verder te brengen dan alleen vereiste kennis.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkst, is Squerist altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn altijd zichzelf te zijn. Als Squerist geloven wij erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving de grootste bijdrage leveren.

Kantoor in Veenendaal

1

Opdrachten bij jou in de buurt

Een Great Place to Work

A

Verder Brengen

Waarom ik werken bij Squerist zo leuk vind? Als consultant breng je meer tijd door bij een klant dan met je eigen collega’s. En toch ken ik al mijn collega’s bij Squerist: Ik weet wie bij welke klant zit; wie er op een feestje graag over vakinhoud praat en wie liever over koetjes en kalfjes; ik weet met wie ik kan lachen. En ik weet ook wie ik moet bellen om eens te sparren over een bepaald onderwerp.

Maike Jansen

Proces Specialist, Squerist

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovengenoemde profiel, dan willen wij graag met je kennismaken!

Graag ontvangen wij je motivatie en curriculum vitae zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Deze kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Na de eerste digitale kennismaking volgen een of twee online gesprekken via Teams. Tijdens de gesprekken maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Zo krijg je meteen een beeld met wie je eventueel daarna gaat samenwerken. Uiteindelijk gaan jouw gesprekspartners beoordelen in welke mate jij de kennis, ervaring en vaardigheden hebt die wij zoeken en of je past bij onze cultuur.