Medior Scrum Master

Wie zoeken wij?

 • Proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende persoonlijkheid
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Scrum Master of in een andere Agile rol
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding, pré Bedrijfskunde of Informatica

Wat krijg je?

 • Een Great Place to Work®
 • Een werkgever die jou op 1 zet
 • Ruimte en ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling
 • Passend salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Telefonie- en mobiliteits- budget

Wat ga je doen?

 • Opdrachten bij inspirerende opdrachtgevers 
 • Coachen van een of meerdere teams
 • Opdrachtgevers verder brengen op het gebied van Agile werkwijzen
 • Geven van workshops en trainingen
 • Helpen bouwen aan de Squerist Agile dienstverlening

Vacature

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als ervaren Scrum Master. Een Agile werkwijze draagt bij aan de wendbaarheid van organisaties. Agile frameworks bieden organisaties houvast en structuur en helpt hen om te gaan met continue veranderingen.

 

Je begeleidt een of meerdere teams bij hun groei naar een ‘high performing’ team. Hierbij zorg je ervoor dat de teamleden en hun collega’s de Scrum theorie en praktijk goed snappen. Je helpt hen bij het maximaliseren van de waarde die ze opleveren. Hierbij heb je aandacht voor voorspelbaarheid, kwaliteit en de lange termijn. Je waakt ervoor dat het team werkt aan verbeteringen en nieuwe practices leert. Maar, je kunt verbinden en hebt oog voor het groepsproces. Met je humor draag je bij aan een ontspannen sfeer maar als het nodig is kun je probleemgedrag aankaarten en bespreekbaar maken.

 

Je hebt visie, bent pragmatisch en analytisch sterk. Je bent een doener die ziet waar bottlenecks zitten en je gaat de organisatie in om ze op te lossen. Je begeleidt teams naar een hogere Agile maturity. Je bent in staat om aansluiting te vinden bij collega’s van zowel business als IT. Affiniteit met DevOps, CI/CD en Testautomatisering is een pré. Je voelt je comfortabel in een dynamiscshe en groeiende organisatie.

Voorbeeld uit de praktijk

Wat wordt er gevraagd van een ervaren Scrum master?

Je wordt ingehuurd om een of meerdere teams te begeleiden en verder te brengen. Dit betekent dat je verbinding zoekt met de team leden en de organisatie van de klant. Juist bij het werken op afstand, is het belangrijk om als Scrum Master ook te hebben voor team dynamiek en team processen. Je slaat bruggen en helpt de teams bij het optimaliseren van de waarde stroom. Bij het ene team betekent dit dat je bezig bent met de scrum events, bij andere teams ben je vooral bezig om de samenwerking te verbeteren. Ook die met stakeholders en het leiderschapsteam. Juist omdat je weet te observeren, kunt inschatten hoe jij de meeste impact kan maken en omdat je flexibel bent in je aanpak, breng je de teams steeds een stapje verder.

Groeipad

Bij Squerist zijn we ons ervan bewust dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten, ervaringen en passies. Wij vinden dat mensen op een eerlijke manier beoordeeld en beloond moeten worden voor het werk dat ze doen. Essentie hierbij is de toegevoegde waarde die een Squerister levert aan zijn of haar eigen ontwikkeling, de opdrachtgever en aan Squerist.

Vanuit de gedachtegang dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt wordt ieder jaar een Ontwikkelplan opgesteld. Hoe dit plan er voor jou uit gaat zien kunnen wij niet voorspellen maar we gaan hierover graag met je in gesprek!

Duim tevreden opdrachtgevers

Tevreden opdrachtgevers

Relaties opbouwen vacature accountmanager

Relaties opbouwen

Check

Match tussen collega en opdracht

Account

Accounts beheren

Werken bij Squerist

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Wat Squerist is, wordt bepaald door de Squerist medewerkers waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien.

Binnen Squerist leeft de overtuiging dat iedereen in staat is alles te leren mits ze intellectuele capaciteit aangevuld met passie en discipline hebben om zich daartoe te zetten. Belangrijke eigenschappen die gezocht worden in mogelijke nieuwe medewerkers zijn dan ook intelligentie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen in combinatie met de juiste persoonlijkheid en passie voor ons vakgebied biedt voor Squerist de mogelijkheid om door het uitgebreide opleidingsaanbod en de juiste begeleiding een nieuwe medewerker verder te brengen dan alleen vereiste kennis.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkst, is Squerist altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn altijd zichzelf te zijn. Als Squerist geloven wij erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving de grootste bijdrage leveren.

Kantoor in Veenendaal Vacature Accountmanager

Kantoor in Veenendaal

Opdrachten bij jou in de buurt

Opdrachten bij jou in de buurt

Great Place to Work Vacature Accountmanager

Een Great Place to Work

Verder brengen vacature Accountmanager

Verder Brengen

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovengenoemde profiel van Scrum Master, dan willen wij graag met je kennismaken!

Graag ontvangen wij je motivatie en curriculum vitae zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Deze kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

 

Na de eerste kennismaking volgen een of twee gesprekken. Tijdens de gesprekken maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Zo krijg je meteen een beeld met wie je eventueel daarna gaat samenwerken. Uiteindelijk gaan jouw gesprekspartners beoordelen in welke mate jij de kennis, ervaring en vaardigheden hebt die wij zoeken en of je past bij onze cultuur.

Terug naar vacatureoverzicht
Naar de inhoud springen