Senior Agile Coach

Wie zoeken wij?

 • Proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende persoonlijkheid
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Scrum Master, en/of Agile Coach
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding bij voorkeur in Bedrijfskunde of Informatica
 • Aantoonbare ervaring met het coachen van verschillende teams, individuen en management
 • Ervaring met opschalen van Agile frameworks binnen een organisatie
 • Ervaring in het begeleiden van transities

Wat krijg je?

 • Een Great Place to Work®
 • Een werkgever die jou op 1 zet
 • Marktconform salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Telefonie- en mobiliteits- budget
 • Uitgebreid opleidingsprogramma

Wat ga je doen?

 • Opdrachten bij inspirerende opdrachtgevers
 • Geven van workshops en trainingen
 • Opdrachtgevers verder brengen op het gebied van Agile werkwijzen
 • Coachen van teams, Scrum Masters en Product Owners in hun nieuwe rol

Vacature

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Senior Agile Coach. Een Agile werkwijze draagt bij aan de wendbaarheid van organisaties. Agile frameworks bieden organisaties houvast en structuur en helpt hen om te gaan met continue veranderingen

Je begeleidt organisaties bij hun Agile transformatie en het optimaliseren van de Agile werkwijze. Je werkt varieert van het creëren van bewustzijn ten aanzien van de beoogde verandering tot het implementeren van de agile werkwijze. Als specialist ondersteun je de Agile journey op verschillende lagen binnen de organisatie. Door middel van coaching, trainingen en advies zet jij je in om Agile te laten werken in de context van de opdrachtgever.

Je hebt visie, bent pragmatisch en analytisch sterk. Vanuit jouw achtergrond kun je de opdrachtgever uitleggen waar bottlenecks zitten en begeleid je teams naar een hogere Agile maturity. Je bent in staat om aansluiting te vinden bij zowel business als development en hebt affiniteit met software testen, Testautomatisering en DevOps.  Je voelt je comfortabel in een dynamische en groeiende organisatie. Tenslotte heb je humor, ben je ondernemend van geest en ken je een absolute teamspirit.

Groeipad

Bij Squerist zijn we ons ervan bewust dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten, ervaringen en passies. Wij vinden dat mensen op een eerlijke manier beoordeeld en beloond moeten worden voor het werk dat ze doen. Essentie hierbij is de toegevoegde waarde die een Squerister levert aan zijn of haar eigen ontwikkeling, de opdrachtgever en aan Squerist.

Vanuit de gedachtegang dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt wordt ieder jaar een Ontwikkelplan opgesteld. Hoe dit plan er voor jou uit gaat zien kunnen wij niet voorspellen maar we gaan hierover graag met je in gesprek!

Verder brengen vacature Accountmanager
Opdrachtgevers verder brengen
Relaties opbouwen vacature accountmanager

Multidisciplinaire teams

Verbinden en begeleiden

Kwaliteit garanderen

Werken bij Squerist

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Wat Squerist is, wordt bepaald door de Squerist medewerkers waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien.

Binnen Squerist leeft de overtuiging dat iedereen in staat is alles te leren mits ze intellectuele capaciteit aangevuld met passie en discipline hebben om zich daartoe te zetten. Belangrijke eigenschappen die gezocht worden in mogelijke nieuwe medewerkers zijn dan ook intelligentie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen in combinatie met de juiste persoonlijkheid en passie voor ons vakgebied biedt voor Squerist de mogelijkheid om door het uitgebreide opleidingsaanbod en de juiste begeleiding een nieuwe medewerker verder te brengen dan alleen vereiste kennis.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkst, is Squerist altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn altijd zichzelf te zijn. Als Squerist geloven wij erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving de grootste bijdrage leveren.

Kantoor in Veenendaal Vacature Accountmanager

Kantoor in Veenendaal

Opdrachten bij jou in de buurt

Opdrachten bij jou in de buurt

Great Place to Work Vacature Accountmanager

Een Great Place to Work

Verder brengen vacature Accountmanager

Verder Brengen

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovengenoemde profiel van Senior Agile Coach, dan willen wij graag met je kennismaken!

Je kunt daarvoor contact opnemen met Nils van Schaik, Manager Commercie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer +316 1433 31124.

Graag ontvangen wij je motivatie en curriculum vitae zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Deze kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Na de eerste kennismaking volgen een of twee gesprekken. Tijdens de gesprekken maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Zo krijg je meteen een beeld met wie je eventueel daarna gaat samenwerken. Uiteindelijk gaan jouw gesprekspartners beoordelen in welke mate jij de kennis, ervaring en vaardigheden hebt die wij zoeken en of je past bij onze cultuur.

Terug naar vacatureoverzicht
Naar de inhoud springen