Verander Specialist

Wie zoeken wij?

 • Proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende persoonlijkheid
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding Bedrijfskunde of Informatica
 • Lean (Six Sigma); minimaal Green Belt certificaat
 • Requirementsontwikkeling- en management; bijv. IREB certificaat
 • Minimaal 3 jaar werk- en ervaring met proces- en/of verandermanagement

Wat krijg je?

 • Een Great Place to Work®
 • Een werkgever die jou op 1 zet
 • Marktconform salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Telefonie- en mobiliteits budget
 • Uitgebreid opleidingsprogramma

Wat ga je doen?

 • Opdrachten bij inspirerende opdrachtgevers
 • Advies geven over strategie- en organisatie vraagstukken
 • Organisaties verder brengen in hun bedrijfsprocessen
 • Workshops geven

Vacature

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Verander Specialist. Als consultant cq. adviseur begeleid je de klant bij hun vraagstukken rondom operationele bedrijfsvoering. Je helpt organisaties beheersbaar-, wendbaar en/of resultaatgerichter te gaan werken door bijvoorbeeld door te sturen op kwaliteit, te zorgen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, te helpen bij de digitalisering van de bedrijfsvoering, het aantoonbaar in control zijn of te zorgen voor aantoonbare compliancy.

Je hebt visie, bent pragmatisch en analytisch sterk. Vanuit jouw achtergrond kun je de klant goed adviseren en begeleiden bij de verandering. Daarnaast ben je een proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende prettig persoonlijkheid. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over goede presentatie skills. Je hebt passie voor je klant, bent resultaatgericht en beschikt over de drive om voorop te blijven lopen in je vak. Bovendien voel je je comfortabel in een dynamische en groeiende organisatie.

Voorbeeld uit de praktijk

Wat wordt er gevraagd van een Verander Specialist?

Je wordt ingehuurd om advies te geven over onder meer strategie- en organisatievraagstukken. Zo kan jou gevraagd worden een nieuw strategisch plan te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor de digitalisering van de bedrijfsvoering. Het begeleiden van de implementatie van voorgestelde oplossingen behoort ook tot het takenpakket. Opdrachten kunnen variëren van het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen, de implementatie van een nieuw IT systeem, het uitbesteden van niet-kern taken of het optimaliseren van processen. Je blijft doorgaans ingeschakeld totdat de geïmplementeerde veranderingen of manieren van werken niet langer projectmatig zijn, maar zijn verankerd binnen de dagelijkse activiteiten van een klant.

Groeipad

Bij Squerist zijn we ons ervan bewust dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten, ervaringen en passies. Wij vinden dat mensen op een eerlijke manier beoordeeld en beloond moeten worden voor het werk dat ze doen. Essentie hierbij is de toegevoegde waarde die een Squerister levert aan zijn of haar eigen ontwikkeling, de opdrachtgever en aan Squerist.

Vanuit de gedachtegang dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt wordt ieder jaar een Ontwikkelplan opgesteld. Hoe dit plan er voor jou uit gaat zien kunnen wij niet voorspellen maar we gaan hierover graag met je in gesprek!

Onze domeinen

Woningbouwcorporaties

Overheid

Onderwijs

Werken bij Squerist

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Wat Squerist is, wordt bepaald door de Squerist medewerkers waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien.

Binnen Squerist leeft de overtuiging dat iedereen in staat is alles te leren mits ze intellectuele capaciteit aangevuld met passie en discipline hebben om zich daartoe te zetten. Belangrijke eigenschappen die gezocht worden in mogelijke nieuwe medewerkers zijn dan ook intelligentie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen in combinatie met de juiste persoonlijkheid en passie voor ons vakgebied biedt voor Squerist de mogelijkheid om door het uitgebreide opleidingsaanbod en de juiste begeleiding een nieuwe medewerker verder te brengen dan alleen vereiste kennis.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkst, is Squerist altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn altijd zichzelf te zijn. Als Squerist geloven wij erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving de grootste bijdrage leveren.

Kantoor in Veenendaal Vacature Accountmanager

Kantoor in Veenendaal

Opdrachten bij jou in de buurt

Great Place to Work Vacature Accountmanager

Een Great Place to Work

Verder brengen vacature Accountmanager

Verder Brengen

Medewerker Squerist.

Waarom ik werken bij Squerist zo leuk vind? Als consultant breng je meer tijd door bij een klant dan met je eigen collega’s. En toch ken ik al mijn collega’s bij Squerist: Ik weet wie bij welke klant zit; wie er op een feestje graag over vakinhoud praat en wie liever over koetjes en kalfjes; ik weet met wie ik kan lachen. En ik weet ook wie ik moet bellen om eens te sparren over een bepaald onderwerp.

Maike Jansen

 

Proces Specialist, Squerist

Medewerker Squerist.

Waarom ik werken bij Squerist zo leuk vind? Als consultant breng je meer tijd door bij een klant dan met je eigen collega’s. En toch ken ik al mijn collega’s bij Squerist: Ik weet wie bij welke klant zit; wie er op een feestje graag over vakinhoud praat en wie liever over koetjes en kalfjes; ik weet met wie ik kan lachen. En ik weet ook wie ik moet bellen om eens te sparren over een bepaald onderwerp.

Maike Jansen

 

Proces Specialist, Squerist

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovengenoemde profiel, dan willen wij graag met je kennismaken!

Graag ontvangen wij je motivatie en curriculum vitae zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Deze kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Na de eerste digitale kennismaking volgen een of twee online gesprekken via Teams. Tijdens de gesprekken maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Zo krijg je meteen een beeld met wie je eventueel daarna gaat samenwerken. Uiteindelijk gaan jouw gesprekspartners beoordelen in welke mate jij de kennis, ervaring en vaardigheden hebt die wij zoeken en of je past bij onze cultuur.

terug naar vacatureoverzicht
Naar de inhoud springen