Young Professional Test Specialist

Wie zoeken wij?

 • Proactieve, creatieve, verbindende en overtuigende persoonlijkheid
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding bij voorkeur in de IT

Wat krijg je?

 • Een Great Place to Work®
 • Een werkgever die jou op 1 zet
 • Marktconform salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Telefonie- en mobiliteits- budget
 • Uitgebreid opleidingsprogramma

Wat ga je doen?

 • 6 weken intensieve opleiding op het Squerist Hoofdkantoor
 • Opdrachten bij inspirerende opdrachtgevers
 • Opdrachtgevers en ons specialisme verder brengen

Vacature

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Young Professional Test Specialist. Wij geloven dat jij alles kan leren waar je je zinnen op zet en investeren direct in jouw opleiding. De eerste 6 weken word je intern opgeleid tot Test Specialist waarna je bij onze opdrachtgevers aan de slag kunt. Tijdens de opleiding kom je in aanraking met al onze vakspecialismen en krijg je de mogelijkheid van alle richtingen een beetje te proeven. Na je opleiding begeleid je de opdrachtgevers bij hun vraagstukken rondom software testen en brengt op die manier organisaties en ons vakgebied verder.

Je hebt visie, bent pragmatisch en analytisch sterk. Je voelt je comfortabel in een dynamische en groeiende organisatie. Tenslotte heb je humor, ben je ondernemend van geest en ken je een absolute teamspirit.

Voorbeeld uit de praktijk

Mijn opleiding sluit niet direct aan bij een baan in de IT, is dit een belemmering?

Nee, zeker niet. Bij Squerist geloven wij dat als jij ergens voor gaat, je alles kan bereiken. We geloven dan ook dat op het moment dat jij met ons het avontuur aangaat wij jou in 6 weken klaar kunnen stomen binnen ons vakspecialisme. Belangrijker vinden wij dat jij ervoor open staat om in jezelf en in ons te investeren en je gedreven bent om zowel bij ons intern als bij onze opdrachtgevers mensen en het vakgebied verder te brengen.

 

Enige ervaring met IT is zeker een pré, maar bedenk je hierbij dat zelfs zonder IT opleiding je zo vaak in contact komt met apps, websites en systemen dat je waarschijnlijk meer ervaring hebt dan je zelf weet.

Groeipad

Bij Squerist zijn we ons ervan bewust dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten, ervaringen en passies. Wij vinden dat mensen op een eerlijke manier beoordeeld en beloond moeten worden voor het werk dat ze doen. Essentie hierbij is de toegevoegde waarde die een Squerister levert aan zijn of haar eigen ontwikkeling, de opdrachtgever en aan Squerist.

Vanuit de gedachtegang dat iedereen zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelt wordt ieder jaar een Ontwikkelplan opgesteld. Hoe dit plan er voor jou uit gaat zien kunnen wij niet voorspellen maar we gaan hierover graag met je in gesprek!

Relaties opbouwen vacature accountmanager

Samen leren

In-House training

Verschillende tools

Kwaliteit garanderen

Kwaliteit garanderen

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Wat Squerist is, wordt bepaald door de Squerist medewerkers waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien.

Binnen Squerist leeft de overtuiging dat iedereen in staat is alles te leren mits ze intellectuele capaciteit aangevuld met passie en discipline hebben om zich daartoe te zetten. Belangrijke eigenschappen die gezocht worden in mogelijke nieuwe medewerkers zijn dan ook intelligentie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen in combinatie met de juiste persoonlijkheid en passie voor ons vakgebied biedt voor Squerist de mogelijkheid om door het uitgebreide opleidingsaanbod en de juiste begeleiding een nieuwe medewerker verder te brengen dan alleen vereiste kennis.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkst, is Squerist altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn altijd zichzelf te zijn. Als Squerist geloven wij erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving de grootste bijdrage leveren.

Kantoor in Veenendaal Vacature Accountmanager

Kantoor in Veenendaal

Opdrachten bij jou in de buurt

Opdrachten bij jou in de buurt

Great Place to Work Vacature Accountmanager

Een Great Place to Work

Verder brengen vacature Accountmanager

Verder Brengen

Squerist Nieuws Marjolein Pordon

In het traineeship mocht ik ontdekken waar ik sta als tester en mens in de testwereld. Squerist gaf mij de handvatten om niet alleen op het technische vlak een solide basis te hebben, maar ook inzicht en begeleiding in wat er van een tester verwacht wordt aan soft skills. Wie ben ik en hoe kan ik dat inzetten om alles uit mijzelf en het team te halen?

Marjolein Pordon

 

Test Specialist, Squerist

Ikzelf heb eerst enkele jaren als fysiotherapeut gewerkt. Oppervlakkig gezien nogal een groot verschil met het testvak, maar in de kern ben je in beide gevallen bezig met een puzzel en het zoeken van een ‘fout/probleem’ en draag je bij aan de kwaliteit van leven (fysiotherapie) of kwaliteit van een product (tester). Feitelijk zijn beide beroepen dienstverlening.

De overstap is mij goed bevallen en heb dan ook zeker geen spijt. Squerist is top!

Melvin Faay

 

Test Specialist, Squerist

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovengenoemde profiel, dan willen wij graag met je kennismaken!

Graag ontvangen wij je motivatie en curriculum vitae zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Deze kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Na de eerste digitale kennismaking volgen een of twee online gesprekken via Teams. Tijdens de gesprekken maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Zo krijg je meteen een beeld met wie je eventueel daarna gaat samenwerken. Uiteindelijk gaan jouw gesprekspartners beoordelen in welke mate jij de kennis, ervaring en vaardigheden hebt die wij zoeken en of je past bij onze cultuur.

Terug naar vacatureoverzicht
Naar de inhoud springen