Software testen

Al onze specialisten werken met een sterke focus op Agile omgevingen. Naast deze expertise kunnen wij verschillende specifieke diensten leveren.

Test Automatisering

In veel gevallen moeten tests herhaaldelijk worden uitgevoerd. Om tijd te besparen en de kans op mensenlijke fouten te minimalisen kan er Test Automatisering toegepast worden. Dit kan voor zowel desktop applicaties als voor mobile en apps verschillende voordelen opleveren. Onze specialisten helpen je hier graag mee op weg.

Business Intelligence

Business Intelligence kan enorm veel kennis en inzicht geven in je processen en activiteiten, maar alleen als gegarandeerd kan worden dat deze data correct en betrouwbaar is. Je kunt immers alleen de juiste beslissingen nemen gebaseerd op correcte informatie.

U

TROM

TROM is het door Squerist ontwikkelde testvolwassenheids assessment. Het brengt het volwassenheidsniveau van iedere rol in het testproces in kaart en laat zien hoe je de volwassenheid kan verhogen. Een tool die teams verder brengt.

Testen volgens Squerist

Zij kozen al voor vooruitgang

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.
De specialisten van Squerist waren hierin zeer flexibel. Zij hebben in de avonden en tijdens de vakantie continu tijd vrijgemaakt om dit proces voor Avans te begeleiden en te adviseren welke oplossingsrichtingen mogelijk waren.
Claudia Vreeswijk

Product Owner, Avans Hogeschool

De opdrachtgever was blij met deze aanpak omdat we zo zeker wisten dat de interface goed en volledig werkte.
De bijdrage van Squerist in dit team is breder geweest dan de opdracht was. Eigenlijk was de Squerist consultant in de praktijk tevens de kwaliteitsbewaker binnen het team.

Het succes kwam niet alleen door de testexpertise van Squerist, het kwam ook doordat de Squerist specialisten zowel met management en medewerkers van Enza Zaden als de leverancier goed hebben samengewerkt.
Ruud Groen

projectleider, Enza Zaden

Actueel

De kennis die wij opdoen passen wij bij onze opdrachtgevers toe maar delen wij natuurlijk ook graag met jullie!

Naast artikelen en blogs spreken Squeristers regelmatig op internationale podia. Ben je benieuwd waar wij momenteel mee bezig zijn? Neem dan zeker even een kijkje!

Evenementen

 

Neem een kijkje op onze evenementen kalender. Squerist medewerkers spreken regelmatig op congressen of Squerist heeft zelf een bijeenkomst georaniseerd.

 

Nieuws

 

Met deze dingen houden we ons op dit moment bezig

Blogs

 

Onze specialisten vertellen over persoonlijke en vakgerelateerde ontwikkelingen

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!