Software testen

Al onze specialisten werken met een sterke focus op Agile omgevingen. Naast deze expertise kunnen wij verschillende specifieke diensten leveren.

Test Automatisering

In veel gevallen moeten tests herhaaldelijk worden uitgevoerd. Om tijd te besparen en de kans op mensenlijke fouten te minimalisen kan er Test Automatisering toegepast worden. Dit kan voor zowel desktop applicaties als voor mobile en apps verschillende voordelen opleveren. Onze specialisten helpen je hier graag mee op weg.

Business Intelligence

Business Intelligence kan enorm veel kennis en inzicht geven in je processen en activieiten, maar alleen als gegarandeerd kan worden dat deze data correct en betrouwbaar is. Je kunt immers alleen de juiste beslissingen nemen gebaseerd op correcte informatie.

U

TROM

TROM is de door Squerist ontwikkelde testvolwassenheids assessment. Het brengt het volwassenheidsniveau van iedere rol in het testproces in kaart en laat zien hoe je de volwassenheid kan verhogen. Een tool die teams verder brengt.

Testen volgens Squerist

Test Automation Day

Met trots zijn wij Founding Partner van Test Automation Days!

Deze dagen zijn volledig gewijd aan de laatste ontwikkelingen op Test Automatiseringsgebied en vinden ieder jaar in juni plaats.

Maak kennis met Squerist

Verder brengen, dat is wat wij doen. In samenwerking met onze klanten en aangepast aan elke unieke vraag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je gewoon bij ons een keer een kop goede koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!