Zomertraining: Agile Scrum Foundation

Introductie Agile/Scrum met voorbereiding op het Professional Scrum Master I® (PSM I) examen is een opleiding die veel waarde toevoegt in een agile omgeving en waar ook vaak naar gevraagd wordt.

Doelgroep:

Professionals die als Scrum Master willen werken of meer willen weten van het scrumproces.

Wat leer je in deze opleiding:

Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan onderwerpen als de definitie van Scrum, het Scrum Team, Scrum gebeurtenissen, Scrum Artefacten en Definition of Done. Je leert alle facetten kennen die met de rol van Scrum Master samenhangen in combinatie met de theorie van het Agile Scrum Framework.

Studiebelasting:

De opleiding vindt plaats over 4 dagdelen. De theorie van de cursus is omvangrijk. Er wordt dan ook verwacht dat je naast de opleidingsdagen tijd besteedt aan zelfstudie.

Examen:

Agile Scrum Foundation bereidt je voor op het examen van Professional Scrum Master I®. Deze, niet bij de opleiding inbegrepen, certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen. Het succesvol afronden van de examen wordt beloond met een officieel Scrum.org Professional Scrum Master I® certificaat. Kijk voor verdere informatie over de examenkosten op  www.scrum.org.

Benodigde voorkennis:

Enige werkervaring in een agile omgeving is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Kosten:

We hanteren voor deze online opleiding een minimum van 5 deelnemers met een online tarief van €1495,- per deelnemer. Wil je een inschatting van de kosten voor jouw situatie, neem dan vooral even contact met ons op.

Locatie:

Online.

Data en tijden:

woe. 8 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

woe. 15 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

woe. 22 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

woe. 29 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

Contact aanvragen