Zomertraining: Introductie Lean Six Sigma

(Yellow Belt)

Lean Six Sigma is één van de meest bekende procesverbetermethodieken ter wereld. Lean Six Sigma kent een aantal kennisniveaus: Yellow Belt, Green Belt, Black, Master Black Belt en Champion. Het eerste niveau, de Yellow Belt is bedoeld om een basiskennis over Lean Six Sigma te verschaffen. Squerist biedt de training Introductie Lean Six Sigma (Yellow Belt) nu online aan.

Doelgroep:

Als je deze training hebt afgerond dan kan je deelnemen aan Lean Six Sigma projecten binnen jouw organisatie.

Wat leer je in deze opleiding:

In de online Squerist training Introductie Lean Six Sigma (Yellow Belt) komen onder andere de volgende zaken aan bod: Introductie in Lean Six Sigma, waar komen de methodieken vandaan, introductie DMAIC, de 8 vormen van verspilling, Kaizen en verbeterborden, Value Stream Mapping (VSM), 5S en het balanceren van een proces: flow en takt tijd. Naast de theorie wordt in oefeningen het geleerde in praktijk gebracht. De docent doorspekt de training met voorbeelden uit zijn of zelfs jouw praktijk.

Studiebelasting:

De opleiding vindt plaats in 4 dagdelen. Er wordt niet verwacht naast deze dagdelen zelfstudie uit te voeren.

Examen:

De Squerist training Introductie Lean Six Sigma (Yellow Belt) kent geen examen maar wordt beloond met een Squerist Certificaat van Deelname en een echte Yellow Belt.

Benodigde voorkennis:

Geen

Kosten:

We hanteren voor deze opleiding een tarief van € 995,- per deelnemer. Wil je een inschatting van de kosten voor jouw situatie, neem dan vooral even contact met ons op.

Locatie:

Online.

Data en tijden:

ma. 22 juni 2020 van 13.00u tot 17.00u

ma. 29 juni 2020 van 13.00u tot 17.00u

ma. 6 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

ma. 13 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

Hier aanmelden