Zomertraining: Testmanagement in Agile

De workshop Testmanagement in Agile is een workshop die binnen het testvak veel waarde toevoegt.

Doelgroep:
Testprofessionals in Agile organisaties, Testmanagers, Testconsultants en Scrum coaches.

Wat leer je in deze opleiding:
De doelstelling van deze workshop is deelnemers leren hoe testmanagement en de rol van testmanager op een gestructureerde en flexibele wijze georganiseerd kan worden binnen Agile. De deelnemers leren hoe ze test management in een Agile omgeving in kunnen richten en toe kunnen passen. Gezamenlijk bekijken we welke testmanagement taken relevant zijn in een Agile omgeving en waar die belegd kunnen worden. In een interactieve case leren de deelnemers hoe teststrategieën in Agile opgesteld kunnen worden. Hierbij is speciale aandacht voor non-functioneel testen. Ook leren de deelnemer hoe omgegaan kan worden met testplanningen en voortgangsrapportages. In grote organisaties kunnen testmanagement-achtige rollen toegevoegde waarde hebben. We inventariseren gezamenlijk welke rollen dit kunnen zijn en wanneer die relevant zijn. Ter afsluiting van de workshop bekijken we hoe testers of testmanagers kunnen bepalen welke vormen van testen het beste past bij een specifiek project.

Studiebelasting:
De opleiding vindt plaats over 2 dagdelen. Er wordt niet verwacht naast deze dagdelen zelfstudie uit te voeren.

Examen:
De Squerist workshop Testmanagement in Agile bevat geen examen maar wordt beloond met een Squerist Certificaat van Deelname.

Benodigde voorkennis:

Kennis en ervaring met testen en kennis van Agile en Scrum is benodigd. Vooraf deelnemen aan de opleiding ISTQB Certified Tester – Foundation Level en de opleiding Professional Scrum Master I wordt aanbevolen.

Kosten:
We hanteren voor deze opleiding een minimum van 5 deelnemers met een online tarief van € 895,- per deelnemer. Wil je een inschatting van de kosten voor jouw situatie, neem dan vooral even contact met ons op.

Locatie:
Online.

Data en tijden:

ma. 20 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

ma. 27 juli 2020 van 13.00u tot 17.00u

Hier aanmelden