Agile transformatie

Overstappen naar Agile is het transformeren van een traditioneel kantoor in een bruisende bazaar. Deelnemers werken samen, onderhandelen en schakelen razendsnel, om niet ergens in de verre toekomst, maar vandaag al aan de veranderende smaak van de klant te voldoen. In het oude kantoor verliep het werk langzaam en methodisch, als in een goed gestructureerde bibliotheek, maar de bazaar past zich continu aan de vraag aan.

Net zoals een bazaar chaotisch lijkt voor iemand die gewend is aan een bibliotheek, voelt een Agile transitie in eerste instantie vaak wat chaotisch aan voor traditionele organisaties. Maar in deze levendige bazaar voeren aanpassingsvermogen en klanttevredenheid de boventoon, waardoor het een dynamische en boeiende manier van werken is.

Agile transformatie

Bij onze specialisten is jouw transformatie naar Agile in goede handen. Ze zijn ervaren in diverse vormen van Agile, zoals Scrum, Built-in Quality en Scaled Agile Framework en staan klaar om jou en je organisatie bij te staan in alle aspecten van de transitie naar een Agile organisatie. Onze dienstverlening bestaat uit coaching, training en begeleiding bij die transformatie. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact op!

Meer weten?

Waar je ons tegenkomt

Je mag ons alles vragen!

Heb je vragen over onze diensten?

Neem dan contact op met Carin via: