Agile transformatie

Overstappen naar Agile is het transformeren van een traditioneel kantoor in een bruisende bazaar. In het oude kantoor verliep het werk langzaam en methodisch, als in een goed gestructureerde bibliotheek, maar de bazaar past zich continu aan de vraag aan.

Deelnemers werken samen, onderhandelen en schakelen snel om niet ergens in de verre toekomst, maar vandaag al aan de veranderende smaak van de klant te kunnen voldoen.

Net zoals een bazaar chaotisch kan lijken voor iemand die gewend is aan een bibliotheek, kan een Agile transitie in eerste instantie wat chaotisch aanvoelen voor traditionele organisaties. Maar in deze levendige bazaar voeren aanpassingsvermogen en klanttevredenheid de boventoon, waardoor het een dynamische en boeiende manier van werken is.

Agile transformatie

Bij onze specialisten is jouw transformatie naar Agile in goede handen. Ze zijn ervaren in diverse vormen van Agile, zoals Scrum, Built-in Quality en Scaled Agile Framework en staan klaar om jou en je organisatie bij te staan in alle aspecten van de transitie naar een Agile organisatie. Onze dienstverlening bestaat uit coaching, training en begeleiding bij die transformatie. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact op!

Meer weten?

Waar je ons tegenkomt

Je mag ons alles vragen!

Heb je vragen over onze diensten?

Neem dan contact op met Carin via: