Bij Squerist staat
de Mens op 1

Onze drijfveer is vooruitgang te boeken door het verder brengen van onze mensen.
Wij geloven dat je alles kunt bereiken, wanneer je als mens gelukkig en gepassioneerd bent.

Het maakt ons niet uit of je al specialist bent. Ontwikkelen en groei stopt nooit bij ons.
Verhalen van Squeristers

Ons verhaal

2005

In 2005 worden wij opgericht door André, Robert en Nils. Een organisatie waar mensen niet het gevoel hebben dat ze een nummer zijn of waar alleen maar gekeken wordt naar facturabele uren.

2010
Na de kredietcrisis in 2010 focussen we ons, naast het software testen, ook op andere specialismen, zoals het veranderen en verbeteren van processen in organisaties.
2014
André verlaat Squerist. Robert en Nils bouwen verder aan de nieuwe missie, visie en strategie: Verder Brengen met Mens op 1.
2016
In 2016 wordt SecuResult opgericht, een organisatie met als specialisatie cybersecurity, informatiebeveiliging en privacy. Dit biedt Squeristers de mogelijkheid zich hierin te specialiseren en deze nieuwe organisatie verder te brengen.
2022
In 2022 verlaat Robert Squerist en worden wij onderdeel van een groep waarbinnen we samenwerken met onze nieuwe zussen Bartosz en PTWEE. Dankzij deze samenwerking nemen wij een leidende positie in de Nederlandse testmarkt in. Binnen de groep opereren we autonoom met de focus op ons eigen specialisme, onze eigen mensen en onze eigen cultuur.